Öppet brev till ”Dagens Samhälle” | Sverigedemokraterna i Vellinge

Öppet brev till ”Dagens Samhälle”

Bäste chefredaktör Edman!

När jag läste artikeln ”Man ser i ögonen att hunden är helt galen” så kändes det nästan som jag blivit förflyttad tillbaks i tiden till det gamla DDR. Jag är, till skillnad från många yngre förtroendevalda, tillräckligt gammal för att ha upplevt tiden med Berlin muren och det kalla kriget. När man kom med färjan till Sassnitz stod det kpist beväpnade vakter längs med hela kajen för att hindra oliktänkande från att resa in i eller lämna DDR. I DDR fick man inte tänka självständigt utan det var politrukerna som bestämde vad man fick tänka och tycka. Hela artikeln är ett allmänt påhopp på de svenskar som tänker självständigt och ett riktat angrepp mot oss som är folkvalda för SD.

Anser redaktör Edman inte att vi ska ha demokrati i Sverige? Ca 5,7 % av de som röstade i Riksdagsvalet 2010 lade sin röst på Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna är nästan representerade i landets samtliga 290 kommuner. Tydligen får man inte tänka och tycka vad man vill i dagens Sverige. Om man inte älskar den pågående massinvandringen utan har stor kritik att framföra mot den, så är man enligt redaktören antingen främlingsfientlig, extremist, rasist eller i värsta fall nazist. Artikeln är ett försök att demonisera och avhumanisera alla oss som arbetar ideellt och politiskt för SD ute i kommuner och landsting.

Varför har det skett en så stor värderingsförskjutning när det gäller synen på invandringen till Sverige? Detta funderar redaktören inte över ens en sekund. Det torde stå klart för varje sunt tänkande människa att det beror på att folk inte gillar den invandringspolitik som förs i landet. Till och med en femteklassare hade klarat av att göra den analysen, men inte ens detta klarar redaktören av. Enligt redaktören får man överhuvud taget inte kritisera invandringspolitiken.

Redaktören säger att han tycker att politikerna måste ta debatten. Javisst ska de ta debatten. Men tror redaktören att människor ändrar ståndpunkt bara för att ni ”tar debatten”. Ni klarar ju inte av att ta debatten. Varje gång som någon toppolitiker försökt ta debatten med Jimmie Åkesson så har de fått storstryk. Vad beror det på? Att de är dåliga på att debattera? Knappast. De har förlorat för att de inte har några hållbara argument. Det är därför de förlorar alla debatter om invandringen. Det finns helt enkelt inga bra argument för att försvara den förda invandringspolitiken. Beklagar redaktören men du kämpar för en förlorad sak.

Vi som arbetar politiskt för SD gör det för att vi tycker att man ska driva frågor som man brinner för, genom demokratiskt arbete. Redaktören försöker kladda ner oss med det ofattbart tragiska som inträffade i Norge. Jag som dagligen lägger ner massor av arbete, för att SD’s politik skall bli framgångsrik, anser att redaktören tillsammans med nästan hela den svenska journalisteliten de senaste veckorna har betett sig på ett oseriöst och satanistiskt sätt mot oss i SD. Man har trampat på allt vad vi Sverigedemokrater står för. Trots detta kommer ni inte att lyckas tysta oss när det gäller kritiken mot den förda invandringspolitiken.

Till alla antidemokrater vill jag säga: ”Allt det ni gjort mot oss de senaste veckorna har fått mig mer motiverad än någonsin. Jag kommer inte ge upp min kamp för ett bättre Sverige utan kämpa ännu hårdare än ni någonsin kan ana”.

Jag ser med tillförsikt fram emot valet 2014!

Med vänlig hälsning
Tommy Nilsson
Sverigedemokraterna
Kommunfullmäktigeledamot i Vellinge

0 Kommentarer

Kommentera